2%

Dragi prieteni, cunoscuţi, părinţi, iubitori ai sportului si nu numai!
Vrem sa va aducem la cunostinta si vă rugăm să sprijiniţi cu 2% din impozitul pe venit activităţile asociaţiei noastre. Până la data de 25 mai aveţi posibilitatea să redirecţionaţi către Asociația Sportiva Club Pro Racers 2% din impozitul Dvs. pe venitul anului anterior. Asociaţia noastră va aloca sumele primite pentru dezvoltarea si promovarea sporturilor pentru care suntem avizați.

 

Legislaţia română actuală permite ca toţi contribuabilii persoane fizice să redirecţioneze 2% din impozitul pe veniturile personale de anul trecut către o organizaţie nonprofit. Acest lucru poate fi făcut cu ocazia depunerii declaraţiilor privind venitul realizat. Pentru Dvs. această contribuţie nu reprezintă o cheltuială în plus! Suma acordată organizaţiei nonprofit se deduce din impozitul plătibil către stat, nu din venitul Dvs.

 

Acum este foarte simplu să sprijiniţi activităţile de promovarea sporturilor desfăşurate de asociaţia noastră prin completarea formularului D230 cu datele Dvs. personale (I. Date de identificare a contribuabilului) şi semnând în josul paginii la rubrica „Semnătura contribuabil”. Trebuie bifat punctul II.2. şi completat formularul cu datele asociaţiei noastre:

Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit/unității de cult: 33171163, Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Asociatia “Club Sportiv Pro Racers”, Cont bancar-IBAN: RO76BTRLRONCRT0252246401

 

Nu trebuie completată rubrica „Sumă / lei” cu suma acordată asociaţiei, aceasta va fi calculată de autorităţile fiscale.

 

Alte rubrici nu trebuie completate, numai cele indicate mai sus.
Dacă aveţi şi alte surse de venit (întreprindere familială, drepturi de autor, etc.) atunci veţi completa punctul III.2 al formularului 200.

 

Formularele completate trebuie transmise personal sau prin poştă până la data de 25 martie la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală a Finanţelor Publice de care aparţineţi pe baza adresei din actul de identitate. (Aici puteţi identifica direcţia de care aparţineţi)

 

Vă mulţumim anticipat pentru sprijinul acordat!