Am revenit, mai puternici și mai hotărâți ca niciodată și vă relansăm provocarea de a participa la o experiența veritabilă de MTB pe trasee sătmărene scăldate de lumina soarelui de toamnă.
Vă așteptăm în data de 18 Septembrie, în inima județului Satu-Mare, la un concurs organizat pe câmpuri, dealuri și văi, cu urcușuri abrupte și pante line, să vă puneți la încercare pregătirea și să vă testați limitele
Maratonul Codrului vă așteaptă cu 2 trasee cu dificultăți diferite, la fel de frumoase și ambele pline de aventură:
– concurenților experimentați cărora le plac #provocările și #adrenalina, un traseu de 55 km cu 1595+ metri diferență de nivel
– participanților cu mai mult sau mai puțin spirit competitiv, sau care își doresc nu numai un traseu mai scurt, dar totodată și o mișcare în aer liber, un traseu de 27de kilometri, cu 700+ metri diferență de nivel.
Țineți aproape, în curând venim cu noi detalii!

Important: Anul acesta nu se vor face înregistrări la fața locului!!!

18 Septembrie 2021

“Popasul Codrenilor” Oțeloaia – Homoroade, Satu Mare

Taxa de participare eveniment

70 Lei în perioada: 01.07.2021 – 31.07.2021
90 Lei în perioada: 01.02.2021 – 31.08.2021.
100 Lei în perioada: 01.09.2021 – 08.09.2021.

Preînscrierea se validează pentru fiecare concurent numai cu condiția achitării taxei de participare.

Programul evenimentului

 • 8.00-9.30 – Înscrieri – Preluări pachete de start
 • 09.45 – Alinierea concurenților la START
 • 10.00 – START concurenți Codru Mare
 • 10.10 – START concurenți Codru Mic

 • 16.00 – Festivitate de PREMIERE

Categorii Maratonul Codrului

Codru Mic ( traseul scurt )

 • Masculin/Feminin:
  – 14-18 ani
  – 19-29 ani
  – 30-39 ani
  – 40-49 ani
  – 50+ ani

Codrul Mare ( traseul lung )

 • Masculin/Feminin :
  – 18-29 ani
  – 30-39 ani
  – 40-49 ani
  – 50+ ani

Categorii Family Race

 • categorie unică, se pot înscrie familii cu minim un copil având vârsta cuprinsă între 5-13 ani și unul sau ambii părinți

Pachetul de start și premii .

Toți participanții primesc tricou personalizat Maratonul Codrului* în pachetul de start cât și Medalie de Finisher** la finalul cursei.

Pachetul de start va conține produse specifice de care să vă folosiți în timpul cursei :

– apă plată / isotonic / baton energizant / alte produse oferite de sponsori / chip de concurs.

* tricouri personalizate putem asigura doar pentru preînscriși online, nu și la fața locului.

**medalie de finisher se acordă pentru cei care termină cursa în limitele de timp stabilite

Premii in bani si produse de la sponsori

REGULAMENT MARATONUL CODRULUI

 1. 1.0/25.06.2021

 

Maratonul Codrului este o competiţie de ciclism montan (cross-country XCM) deschisă oricărui ciclist amator sau profesionist. Fiecare participant trebuie să se prezinte cu o bicicletă specific ciclismului montan în bună stare tehnică, cu cască de protecţie şi cu o stare bună a sănătăţii. Casca de ciclism este OBLIGATORIE pentru toate categoriile de concurenţi, atât în timpul competiţiei cât şi în timpul antrenamentelor.

Sunt recomandate a fi necesare: bicicletă în stare bună, accesorii şi echipamente minim necesare pentru mersul pe bicicletă (cască, minim un bidon cu apă sau lichid de hidratare, haine, încălţăminte adecvată, echipament pentru vreme rea, lichid antipană în camere, truse de scule, pompă, cameră de rezervă, truse reparare pană, telefon mobil funcţional), stare bună de sănătate, nivel de antrenament, bagaj de cunoştinţe tehnice proprii turelor şi competiţiilor de MTB, vârsta minimă conform categoriilor. Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie sa aibă acceptul scris şi semnat al părinţilor sau al tutorelui legal, şi pe declaraţia de responsabilitate. Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află. Fiecare participant înscris va avea un număr de concurs. Fiecare participant trebuie să respecte regulile competiţiei şi trebuie să urmeze indicaţiile date de organizatori.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la cursă, din motive obiective, vreunui participant. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii. De asemenea organizatorii pot interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă rănit, în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.

Circulația nu va fi închisă altor participanţi la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turişti, animale etc). Participanţii trebuie să fie conştienţi de faptul că, atunci când se deplasează pe drumuri forestiere sau publice poteci etc. funcţia arbitrilor şi personalului de la punctele de control sau a voluntarilor este doar pentru a indica direcţia şi participantul trebuie să decidă dacă deplasarea este în siguranţă.

Diferite segmente ale traseelor trec prin localităţi, zone împădurite. Toate acestea necesită experienţă şi cunoştinţe speciale. Fiecare participant trebuie să aibă o atitudine care să ţină cont de faptul că oricât de multe măsuri de siguranţă ar lua organizatorii, nu sunt şi nu vor putea fi acoperite toate riscurile rezultate din natura competiţiei, mediului şi condiţiilor în care se desfasoară acesta. Fiecare participant trebuie să aibă experienţă generală despre munte, cunoştinţe tehnice despre abordarea unui traseu dificil, să fie capabil să urce şi să coboare în siguranţă o pantă înclinată în condiţii dificile, să aibă abilitatea să parcurgă în siguranţă un traseu într-o zonă deluroasă sau muntoasă, să fie experimentat încât să parcurgă un traseu dificil, să aibă un bun simţ al direcţiei pe teren accidentat, să cunoască regulile de comportament în caz de pericol şi urgenţă în zona montană, să acţioneze în consecinţă pentru a se proteja atunci când simte sau observă un pericol.

Competiţia se desfăşoară în zone deluroase într-un spaţiu parțial neamenajat şi neprotejat, de aceea există un risc de rănire şi/sau deces datorat unor pericole obişnuite pentru competiţiile outdoor. Acestea includ şi nu se rezumă doar la: coliziuni cu autovehicule, alte vehicule, pietre, stânci, copaci, animale, oameni, alte obiecte, căderi, alunecări, răni provocate de frig şi/sau căldură, hipotermie, insolaţie, deshidratare, degerături, arsuri, rău de altitudine, căderi de pietre, furtuni, animale, incendii, efort fizic.

Pe traseu vă puteți întălnii cu insecte, șerpi și alte animale sălbatice sau domestice sau chiar plante care pot să provoace răni prin înțepare, mușcare, atingere etc. Cei care sunt alergici în cazul în care se rănesc să aibă antidot la îndemână sau să renunțe la ideea participării la competiție.

Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Acest fapt atrage asupra participanţilor obligaţia de a respecta regurile de conduită în trafic impus de lege. Orice accident provocat sau în care a fost implicat orice participant la competiţie, survenită în timpul desfăşurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului şi a regulilor de conduită în trafic impuse de lege, va fi în responsabilitatea celor implicaţi în accident. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul de concurs care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.

 

INSCRIERE

Participarea la această competiţie se face pe propria răspundere, prin completarea şi semnarea Formularului de înscriere, pe baza actului de lidentitate. Semnarea Formularului de înscriere confirmă citirea, înţelegerea şi acceptarea Regulamentului competiţiei de ciclism montan. O declaraţie pe proprie răspundere se va completa obligatoriu şi va fi predată înainte de primirea pachetului de start.

Este recomandat ca fiecare participant să consulte un medic înainte de competiţie în vederea unor analize care să evidenţieze existenţa unor boli sau afecţiuni care să pună sub semnul întrebării participarea în siguranţă la competiţii de anduranţă. Este recomandat ca fiecare participant să posede o adeverinţă medicală valabilă la data competiţiei şi care să ateste că participantul este apt pentru efort fizic prelungit.

Este recomandat ca fiecare participant să deţină o asigurare de accidente valabilă, care să acopere participarea la o astfel de competiţie sportivă. La fata locului nu se pot face astfel de asigurări.

Persoanele sub 18 ani se vor putea înscrie pe răspunderea comună a minorului şi a unui părinte (tutore legal). Cel puţin un părinte trebuie să fie de faţă pentru a semna acordul in momentul inscrierii. Din declaraţie reiese faptul că părinţii sunt de acord ca minorul în cauză să participe la Maratonul Codrului.

Declaraţia de acord şi declaraţia de propria răspundere se poate descărca şi de pe site. (in curs de actualizare).

Din declaraţie trebuie să reiese că sunt de acord cu participarea minorului la competiţie iar în cazul eventualelor accidentări suferite de acesta/defectare a bicicletei nu vor pretinde nici un fel de daune de la organizatori. În caz contrar minorul nu va putea participa la concurs.

Concurenţii care nu se prezintă la Start, care sunt descalificaţi sau care abandonează nu au dreptul să solicite returnarea taxei de înscriere.

Pachetul de start se ridică numai înaintea începerii competiţiei (Sambata 04.04.2020) în intervalui orar desemnat pentru Înscrieri. Neridicarea pachetelor de start în intervalul orar menţionat denotă renunţarea la acest drept.

Înscrierea se consideră finalizată după ce concurentul prezintă dovada plăţii (ordin de plată, chitanţă), predă declaraţia de propria răspundere şi semnează Formularul de înscriere.

Concurenţii înscrişi vor primi un număr de participare, fiind obligaţi să-l monteze în mod vizibil pe ghidonul bicicletei, în faţă, în aşa fel încât cipul să nu se atingă de ghidon sau alte materiale (metal, plastic etc). Interzis îndoirea sau deteriorarea cipului (în acest caz se va deteriora şi sistemul de cronometraj nu va înregistra timpul şi datele de identificare a concurentului). Numărul nu poate fi demontat decât după trecerea liniei de Start/Sosire sau după validarea abandonului de către organizatori. În cazul în care numărul se desprinde de pe ghidonul bicicletei numărul trebuie păstrat până la finalul cursei.

Prin înscriere, plată, semnătură şi participare fiecare participant confirmă că a citit, a înţeles şi acceptat condiţiile de participare şi regulamentul, îşi asumă riscurile participării la competiţie şi îi responsabil pentru propriile acţiuni care ar trebui să ţină cont de circumstanţe relevante ca: trafic, schimbarea vremii, condiţii meteo, condiţiile din teren, zona în care se află şi echipamentul pe care il utilizează.

 

Modalitati de inscriere la concurs:

 

   1.Inscriere on-line

Perioada de inscriere on-line este cuprinsa intre data de 01 .07.2021 – 08.09.2021. Anul acesta nu se vor face înregistrări la fața locului!!!

Taxa de inscriere on-line se imparte in 3 perioade:

01.07.2021 – 31.07.2021  – 70 lei
01.08.2021 – 31.08.2021 – 90 lei
01.09.2021 – 08.09.2021 – 100lei

 

   2.Inscriere la fata locului

Anul acesta nu se vor face înregistrări la fața locului!!!

Pachetul de start va conține:

 • apă plată / isotonic / baton energizant / alte produse oferite de sponsori / chip de contcurs.
 • tricou personalizat Maratonul Codrului (in limita a 150 de bucati de la startul inscrierilor)

* tricouri personalizate putem asigura doar pentru preînscriși online, nu și la fața locului.

**medalie de finisher se acordă pentru cei care termină cursa în limitele de timp stabilite.

*** continutul pachetului de start poate suferi modificari.

 

CATEGORII DE CONCURS

Competiţia va fi deschisă atât sportivilor profesionişti cât şi amatorilor, indiferent de vârstă şi sex. Vor intra în clasament sportivii care parcurg traseul în intregime prin mijloace proprii şi se încadrează în timpii limită. (in curs de actualizare).

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a comasa categorii de concurs în cazul în care la o categorie nu se prezintă cel puţin 5 concurenţi.

Încadrarea în categoria de vârstă se va face în funcţie de vârsta împlinită până la sfărşitul anului curent (31 decembrie). Vârsta pentru categorii se calculează scăzând anul naşterii din anul curent: 2021-1983= 38 ani -> Categoria 30-39 ani.

Ex.:

Împlineşte 19 ani în perioada Ianuarie-Iulie = încadrare în categoria 19–29 ani

Împlineşte 19 ani în perioada Iulie-Decembrie = încadrare în categoria 19–29 ani.

 

 1. Categorii Copii

Se vor organiza concursuri de tip Kid’s Race, cu inscrierea la fata locului. (in curs de actualizare)

 

 1. Categorii Traseu Scurt:

– Masculin 14-18 ani
– Masculin 19-29 ani
– Masculin M1 30-39 ani
– Masculin M2 40-49 ani
– Masculin M3 50+ani

– Feminin 14-18 ani
– Feminin 19-29 ani
– Feminin M1 30-39 ani
– Feminin M2 40-49 ani
– Feminin M3 50+ani

Vârsta minimă de participare la Traseu Scurt: 15 ani!

 1. Categorii Traseu Lung:
  – Masculin 19-29 ani
  – Masculin M1 30-39 ani
  – Masculin M2 40-49 ani
  – Masculin M3 50+ani
  – Feminin 19-29 ani
  – Feminin M1 30-39 ani
  – Feminin M2 40-49 ani
  – Feminin M3 50+ani

Vârsta minimă de participare la Traseu Lung: 19 ani!

Premiile se vor acorda conform regulamentului primilor 3 la fiecare categorie. Premiile se ridică doar în cadrul Premierii, nu înainte sau după! Neprezentarea la ceremonia de premiere şi neridicarea premiilor în cadrul ceremoniei de premiere denotă renunţarea la acest drept. Premiile în bani se vor acorda doar personal pe baza actului de identitate şi doar după semnarea unor declaraţii.

 

Premii:

Locul 1 – 300 RON

Locul 2 – 200 RON

Locul 3 – 100 RON

 

ATENTIE! :

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a comasa categorii de concurs în cazul în care la o categorie nu se prezintă cel puţin 5 concurenţi.

Toţi concurenţii trebuie să se prezinte la Şedinţa Tehnică. O şedinţă tehnica va fi ţinută pentru toţi participanţii în ziua competiţiei. În cursul şedinţei tehnice participanţii vor fi informaţi asupra traseului, porţiunilor periculoase, eventualelor modificări. Prezenta participanţilor este obligatorie.

Retragerea din concurs din alt motiv decât cel de accident se poate face doar la punctele de control sau zona start/sosire. Concurentul care nu mai poate sau nu doreşte să continue concursul are obligaţia să se deplaseze până la cel mai apropiat punct de control sau la punctul de start/sosire şi să anunţe retragerea, predă numărul de concurs şi este considerat retras. Neanunţarea retragerii din cursă sau  a abandonului va cauza o operaţie de căutare/salvare (cu echipe de salvatori, salvamont  voluntari), pe cheltuiala participantului implicat. Orice participant retras/abandonat va fi informat cu privire la cea mai bună variantă de retragere dar este responsabil de transportul propriu, ruta pe care o va folosi şi acţiunile ulterioare momentului şi locului retragerii.

Concurenţii care se deplasează mai încet au obligaţia de a fi atenţi pentru a face loc celor care vin din spate, doresc şi pot să îi depăşească. Concurenţiimai rapizi trebuie să încetinească când ajung din urmă un concurent mai lent şi trebuie să anunţe verbal intenţia de depăşire. În caz de pană, reparaţii, căzătură, accidentare etc. traseul de concurs trebuie eliberat cât mai repede pentru a face posibilă trecerea celorlalţi concurenţi veniţi din spate.

Orice participant poate face o contestaţie împotriva altui participant care nu a respectat regulile competiţiei sau împotriva deciziilor oficialilor. Contestaţia se va depune organizatorilor, în scris, la maxim 15 minute de la afişarea rezultatelor provizorii. Rezolvarea contestaţiei se va face în următoarele 30-60 minute.

 

TRASEUL

Traseul este realizat conform competiţiilor de tip de cross-country. Competiţia se va desfăşura pe un traseu accidentat (drumuri forestiere, poteci, pante/rampe cu grade diferite de înclinare), în proporţie de 80% într-o zonă împădurită, portiuni de drum pietruit, drum asfaltat. Conţine câteva porţiuni tehnice care vor fi semnalizate corespunzător şi vor fi notificate la zona de Start-Sosire si in cadrul sedintei tehnice dinaintea concursului.

Vor exista două puncte de alimentare şi de asistenţă tehnică pe traseu. Alimentarea şi asistenţa tehnică va fi permisă doar în aceste zone desemnate special.

Organizatorii vor asigura informaţii din timp pe siteul ACS PRO RACERS; marcarea vizibilă a traseului; puncte de informare la Start-Sosire; puncte de alimentare/control; echipe de intervenţie în caz de accidente.

La categoria copii va exista un traseu special amenajat în apropierea zonei Start/Sosire.

 

OBLIGATIILE PARTICIPANTILOR

 • să cunoască regulamentul competiţiei;
 • să înţeleagă că ambulanţa rămâne în zona se start/sosire;
 • să înţeleagă că organizatorii sunt exonerați de răspundere dacă în timpul cursei persoane neidentificate sau publicul deteriorează marcajele;
 • să participe la sedința tehnică şi să reţină cu exactitate informaţiile puse la dispoziţie de organizatori;
 • respectarea în totalitate a traseului şi trecerea pe la fiecare punct de control (este interzisă folosirea scurtăturilor);
 • în caz de ieşiri (din orice motiv) din traseu, reintrare trebuie efectuat prin acelaşi punct prin care s-a iesit;
 • să treacă prin toate punctele de control stabilit;
 • să respecte regulile de circulație;
 • concurenţii trebuie să permită oricărui concurent mai rapid să îl depăşească fără obstrucţi;
 • anunţarea imediată a abandonului la primul arbitru de traseu întălnit, punct de control, punct alimentare la Start-Sosire sau la telefonul organizatorilor;
 • să își transporte singur echipamentul înapoi în zona de start/sosire  în cazul abandonului;
 • comportament de fair-play faţă de ceilaţi concurenţi;
 • sunt interzise: utilizarea bicicletelor electrice, cu motor, a motocicletelor, tractarea de către un alt vehicul, utilizarea de ajutoare din afara concursului;
 • anunţarea la primul arbitru de traseu/post de control a oricărei probleme sesizate pe traseu;
 • să poartă întreaga responsabilitate civilă și penală pentru orice daună provocată de acesta altor persoane în timpul cursei;
 • în caz de accident sau orice fel de pagubă fizică, materială sau deces renunță prin însăși înscrierea la competiție la orice drept de a solicita despăgubiri sau de a recurge în instanță împotriva oricarei persoane implicată în organizarea competiției, în special impotriva: organizatorilor, arbitrilor, voluntarilor implicați în organizarea (persoane fizice sau juridice), împotriva sponsorilor, partenerilor sau  instituțiilor publice ce susțin competiția;
 • este interzisă aruncarea pe traseu a ambalajelor, deşeurilor sau a altor obiecte;
 • este interzisă distrugerea deliberată a mediului înconjurător;
 • respectarea naturii şi a persoanelor întâlnite pe traseu;
 • cheltuielile cu deplasarea, cazarea, masa, înscrierea etc. vor cade în totalitate în responsabilitatea concurenţilor.

 

CONDITII DE DESCALIFICARE

 • nerespectarea Regulamentului competiţiei;
 • neparcurgerea traseului în întregime sau scurtarea lui;
 • abaterile nejustificate de la traseu;
 • circulaţia în sens invers pe traseu;
 • utilizarea anvelopelor cu crampoane metalice;
 • nerespectarea indicaţiilor agenţilor de traseu;
 • nefolosirea căştii de protecţie pe timpul concursului;
 • comportamentul lipsit de fair play;
 • folosirea ajutoarelor din afara concursului;
 • schimbarea bicicletei în timpul concursului;
 • modificarea numărului de concurs;
 • aruncarea ambalajelor sau altor deşeuri pe traseu şi nerespactarea mediului înconjurător;
 • descalificările se pot face şi după concurs în urma vizualizarii fotografiilor, filmărilor, sau a sesizării fondate a altor concurenti.

Taxa de participare nu se va rambursa în cazul descalificării. Orice accident provocat şi/sau în care este implicat un concurent, survenit în timpul desfăşurării va fi în responsabilitatea celor implicaţi în accident.

 

DREPTURI ALE ORGANIZATORILOR

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opri un participant care s-a accidentat sau se prezintă accidentat la start (starea sa nu-i mai permite continuarea cursei), care nu s-a încadrat în timpii limită anunțați în prealabil pentru anumite puncte de pe traseu sau în alte cazuri excepţionale.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a folosi imaginea şi numele concurenţilor în materiale de promovare.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a comasa categorii de concurs în cazul în care la o categorie nu se prezintă cel puţin 5 concurenţi.

În caz de forţă majoră organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula sau amâna competiţia. Dacă evenimentul este anulat sau amânat din orice motiv taxa de înscriere nu se returnează şi organizatorul nu va suporta costuri adiacente (participanţii nu vor beneficia de compensaţii pentru alte pierderi, cum ar fi cheltuieli de transport, cazare, masă etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari la traseul stabilit pana in ziua concursului, respectiv in ziua concursului din motive ce tin de conditii meteo extreme, zone de traseu impracticabile sau orice alt motiv ce tine de securitatea participantilor. Organizatorul are obligatia de a anunta modificarile de traseu inainte de concurs, in ziua concursului si in cadrul sedintei tehnice dinaintea Startului oficial.

Taxa de participare nu se returnează în caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv. Organizatorul nu va suporta costul de reparaţie sau schimbare în cazul defectării bicicletei sau a echipamentelor participanţilor.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări asupra Regulamentului de desfăşurare a competiţiei. Schimbările vor fi publicate pe siteul ACS PRO RACERS, eventualele schimbări de ultim moment (din ziua sau cu o zi înainte de eveniment) la zona de Start-Sosire a competiţiei.

Necunoaşterea acestui Regulament nu va fi admisă ca scuză pentru nici o abatere sau în cazul penalizărilor, descalificărilor sau a eventualelor accidentări, răniri, pagube neînţelegeri de orice fel etc.

 

APROBAT,

PRESEDINTE

RADU UNGUREANU

Înscriere

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Adresa (obligatoriu)

Sex (obligatoriu): MasculinFeminin

Vârstă (obligatoriu)

Adresa e-mail (obligatoriu)

Număr de telefon(obligatoriu)

Te contactăm în cel mai scurt timp posibil!

În cazul în care ai nevoie de informații/ajutor contactați-ne: tel.:0040-740-370212


Dragi voluntari, fiecare eveniment organizat  de noi este o reusită datorită vouă. Contribuția voastră face că acest eveniment  să devină din ce în ce mai popular.
Vă așteptăm și anul acesta sa fiti alaturi de noi. Fiecare voluntar e important pentru noi. Astfel ca, cu ajutorul sponsorilor nostri voluntarii vor primi cate un suc si un bograci la final. Plus alte surpize 🙂
Avem nevoie de voluntari pentru următoarele:

 • Inscrierea participantilor/predarea pachetelor de start
 • Pregătirea pachetelor de start
 • Asamblare zonei start/finish/puncte de alimentare
 • Distribuție alimente și apă la zonele de alimentare
 • Asistență în zona finish pentru concurenți
 • Puncte de control pe traseu
 • Foto/video
Nume PrenumeSexCat. de vârstăEchipăTraseuLocalitateMărime TricouValidat
Alexandru RozsaM30-39 ani/év (1981 - 1990)Mara bikersCodru MareBaia MareMDA
Asztalos LórándM21 - 29 ani/év (1991 - 1999)-Codru MicSatu MareMDA
Ionut UrecheM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareCluj NapocaMDA
Marius CrisanM40-49 ani / év (1980 - 1971)Pro Racers Satu MareCodru MareSatu MareLDA
Ionut UrecheM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareCluj NapocaMDA
MIHAIL BURLIBASAM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)CSC MarghitaCodru MareMarghitaMDA
Gabriel SILAGHIM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareLDA
Lucian COSMAM30-39 ani/év (1981 - 1990)Codru MicSatu MareLDA
Bogdan TurciacM30-39 ani/év (1981 - 1990)MiBo AdventuresCodru MareBaia MareMDA
Marcel PacurarM18 - 29 ani/év (1991 - 2002.04.04)GARAGE RACINGCodru MareBaia MareMDA
Laszlo BalazsM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)CsaBikeCodru MicSighetu MarmatieiMDA
Lucian-Sorin UliciM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareBaia MareMDA
RAMONA DeacF30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareSDA
Alexandra BojanF30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareSDA
Ovidiu ChioranM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicSatu MareMDA
Bogdan TincaM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)-Codru MicBotizMDA
Andrea BugjaF40-49 ani / év (1980 - 1971)Rupicapra TeamCodru MicCluj NapocaSDA
Norbert DallosM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareLDA
Daniel NagyM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareLDA
Rafael LaurantM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareLDA
Vlad StanM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)Oaș BikersCodru MicNegrești-OașSDA
Frigy LeventeM30-39 ani/év (1981 - 1990)Pro Runners - EKECodru MicSatu MareLDA
Vlad HotcaM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)Oaș BikersCodru MicNegrești-OașLDA
Razvan MezeiM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareXLDA
Arthur Tukacs:M40-49 ani / év (1980 - 1971)Boneshaker CyclingCodru MicBaia MareMDA
Erica Cristina NagyF30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareMDA
Mark KerekesM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)-Codru MicSighetu MarmatieiLDA
Felix FeldmanM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)-Codru MicBaia MareLDA
Balogh Csongor RobertM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareSDA
Miskolci Robert-ZsoltM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MareSatu MareXLDA
Ionuț ManM18 - 29 ani/év (1991 - 2002.04.04)Oaș BikersCodru MareNegresti OasSDA
Roman FlorinM30-39 ani/év (1981 - 1990)Csa Bike TeamCodru MicBaia MareMDA
Stefan Dan PopM40-49 ani / év (1980 - 1971)Oaș BikersCodru MicNegresti OasMDA
Ionuț Georgel CicioM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)Oaș BikersCodru MicNegresti OasMDA
Lucian LotreanM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicSatu MareMDA
Alexander ZapolskijM40-49 ani / év (1980 - 1971)M-TehnoCodru MareKhust (UA)XLDA
Mihai VerdesM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareBaia MareMDA
Tomas VelychkoM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)Banzaj-RaCodru MareKhust (UA)SDA
Radu TrufanM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicBaia MareLDA
Oleksandr DragulaM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)-Codru MicKhust (UA)LDA
Ruben-Akos CsehM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)Oaș BikersCodru MicVamaSDA
Adrian BerndeM30-39 ani/év (1981 - 1990)Oaș BikersCodru MicNegresti OasSDA
Rednic MariusM14 - 18 ani/év (2002 - 2006.04.04)Oaș BikersCodru MicNegrești OașXLDA
Razvan RusuM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicSatu MareMDA
Augustin VlaicM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicFlorestiMDA
Ferents HutlebetM30-39 ani/év (1981 - 1990)BikeMasterCodru MareUzhhorod (UA)MDA
Victor DrotarM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)-Codru MareSatu MareXLDA
Bogdan MarianM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareZalauMDA
Erich SuranyiM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)1992Codru MicSatu MareMDA
Marius TirleM30-39 ani/év (1981 - 1990)alienbike.roCodru MareZalauLDA
Otto MehiM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicSatu MareLDA
Gergő HajdűM30-39 ani/év (1981 - 1990)Master Adventure teamCodru MareVadu-CrisuluiMDA
Andrei PetruscaM30-39 ani/év (1981 - 1990)Dad TeamCodru MicBaia MareLDA
Szolomajer SzabolcsM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareSatu MareXLDA
Mihai GrozaM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)Csa Bike TEAMCodru MicBaia MareSDA
Nagy SzabolcsM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicSatu MareMDA
Oleksandr TovtM30-39 ani/év (1981 - 1990)BikeMasterCodru MicUzhhorod (UA)MDA
Romeo PanicanM40-49 ani / év (1980 - 1971)Mibo AdventuresCodru MareBaia SprieMDA
Ildiko MaroșanF40-49 ani / év (1980 - 1971)Mibo AdventuresCodru MicBaia MareSDA
Sebastian PetranM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicSatu MareXLDA
Vlad GiurcanuM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)AlienBike.roCodru MicZalauLDA
Baban OvidiuM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicBaia MareLDA
Erzsébet Katalinlin HodasF40-49 ani / év (1980 - 1971)ProRunners-EkeCodru MareSatu MareSDA
Csaba SzombatiM40-49 ani / év (1980 - 1971)-Codru MicCareiXLDA
Gabriel AlbisoruM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)-Codru MicBaia MareXLDA
Andrei SimonM30-39 ani/év (1981 - 1990)Oas BikersCodru MicNegresti-OasMDA
VIRGIL STERPUM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)-Codru MicBaia MareMDA
Lucian CioaraM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MareAradLDA
Daniel FabianM30-39 ani/év (1981 - 1990)-Codru MicCareiLDA
Bak Szabolcs-AlbertM40-49 ani / év (1980 - 1971)TBACodru MicSatu MareLDA
Flaviu BozgaM50+ ani / év (1970 și înainte / és előtte)TBACodru MicSatu MareLDA
Ruben CiorbaM19 - 29 ani/év (1991 - 2001)TBACodru MicSatu MareLDA
Andrea ReizF30-39 ani/év (1981 - 1990)TBACodru MicSatu MareSDA
Gyapai SzabolcsM30-39 ani/év (1981 - 1990)TBACodru MicSatu MareXLDA
Florescu BogdanM30-39 ani/év (1981 - 1990)TBACodru MicSatu MareSDA
Ingrid OlariuF30-39 ani/év (1981 - 1990)TBACodru MicSatu MareSDA
Edmond SchonbergerM30-39 ani/év (1981 - 1990)TBACodru MicSatu MareLDA

Traseele pot suferi modificări până la data concursului

Traseul - Codru Mare

Lungime: 55km
Urcare totală: 1595m +

Categorii de vârstă:

 • Senior I : între 18 şi 29 ani (concurenții născuți între 1992 – 18.09.2003)
 • Senior II: între 30 şi 39 ani (concurenții născuți între 1982 – 1991)
 • Masters : peste 40 și 49 ani (concurenții născuți între 1972 – 1981)
 • Veterani : peste 50 ani (concurenții născuți înainte sau în anul 1971)

Traseul - Codru Mic

Lungime: 27.5km
Urcare totală: 700m +

Categorii de vârstă:

 • Juniori: între 14 şi 18 ani ( concurenții născuți între 2003 – 18.09.2007 )
 • Senior I : între 19 şi 29 ani (concurenții născuți între 1991 – 2001)
 • Senior II: între 30 şi 39 ani (concurenții născuți între 1982 – 1991)
 • Masters : peste 40 și 49 ani (concurenții născuți între 1972 – 1981)
 • Veterani : peste 50 ani (concurenții născuți înainte sau în anul 1971)

Sponsorii Evenimentului

casco

skoda

maratonic

louise bike

aquastar

alienbike.ro

autonet

red hat cafe

saladbox

gemelli

deco reclama

primagym

secondtex

alma spa center

Garden